Professionell bröllopsfotografering

Bröllop - ett minne värt att bevara!

Hur viktiga är bilderna från er bröllopsfotografering, en av de största och finaste dagarna i ert liv.

Gör man fotograferingen före eller efter vigseln? Är det något speciellt man bör tänka på? Hur lång tid tar det? Har det någon betydelse vem som tar bilderna?

Frågorna är många när ni ska välja fotograf för att ta de bilder ni ska ha som minne från den kanske största dagen i ert liv, den dagen ni lovar varandra evig trohet. Det är faktiskt en investering som man har glädje av i många år framöver. Kanske inte bara för egen del, Era egna föräldrar far och morföräldrar, barn och till och med barnbarn kommer att glädjas av era bröllopsbilder. 

Det perspektivet tror jag det är värt lite möda att hitta den fotograf som kan göra ert minne av bröllopsdagen rättvisa.

Undersök vilka fotografer som finns i det område där ni ska gifta er. Hälsa gärna på hos flera fotografer för att bilda er en uppfattning om vems bilder som ni tycker bäst om.  Tänk på att er bröllopsdag är unik och att det inte går att göra om bilderna den här dagen om de misslyckas,  

Som professionell fotograf har jag alltid en grundrutin att se över utrustningen både före under och efter fotograferingen så allt fungerar och jag har alltid reservkamera med om något skulle hända. En bröllopsfotografering är alltid speciell så själva fotograferingen och bildskapandet får aldrig bli en rutin, det är bara i de tekniska som rutinen ska finnas för att kvalitén på bilderna ska vara bästa möjliga.

BRÖLLOPSANNONSER

Ann-Louise Nilsson och Mikael Karlsson vigdes den 5 augusti 2017 i kommunhuset i Boxholm.
Vigseln förrättades av Britt-Marie Johansson. I samband med vigseln antar paret efternamnet Nilsson. Foto: Studio Liverpool & Dacke

Vigsel har ägt rum den 1 juli 2017 i Motala kyrka mellan Jenny Kirch och Leif Gunnarsson. Vigselförrättare var Bertil Håkansson. Ett varmt tack till våra familjer och vänner som vi fick överaska med vigsel. Leif heter nu Gunnarsson Kirch. Foto: Studio Liverpool & Dacke

Hör gärna av er så berättar jag mer


Studio Liverpool & Dacke

Fotografering och filmproduktion är vår huvudsakliga produkt. Vi hjälper både privatpersoner och företag med små som stora uppdrag.  Exempelvis produkt- och personalfotografering eller bröllops-, porträtt-, barnfotografering. 

Kontakta oss / Information

Adress: Poppelgatan 4. 591 35 Motala

Telefon: 073-504 77 17

E-post: info@sldfoto.se

Öppettider

Onsdag - fredag kl 10.00 - 18.00
Lördag - tisdag bokade tider 

Tider kan bokas för fotograferingar, utlämning av beställda varor, möten och visningar.

© Studio Liverpool & Dacke 2015