Om Studio Liverpool & Dacke

Jag vänder mig till både privatpersoner och företag som vill ha hjälp med bättre bilder. En bra bild kan ha ett högt värde och är ett minne för livet. Ett porträtt av en person som betyder väldigt mycket för någon, eller att bilden kan väcka en känsla av något man vill förmedla eller uppleva.  Jag har lång erfarenhet av porträtt, barn, bröllop, reklam, industri och produktfotografering i både studio och andra miljöer.  Jag är medlem i SFF (Svenska fotografers förbund)

Studio Liverpool & Dacke 

Adress: Poppelgatan 4  591 35 Motala Sweden 

Telefon: 073-504 77 17 

E-post: info@sldfoto.se

Öppettider: Butik och studio:

Onsdag-fredag: 10.00-18.00

Lördag-tisdag: Bokade tider (tider kan bokas för fotografering, möten, bildvisningar och leveranser mm.


Mötet med människor är viktigt för mig.

Jag började som assistent till fotograf Leif O Pehrson 1990, innan prövade jag på en del industri-arbete, brevbäring, buss, lastbil och taxichaufför, skolvaktmästare och lite till.  Men bild och fotointresset har jag alltid haft.

Hos Leif O Pehrson var jag med med på avancerade fotouppdrag i alla tänkbara miljöer och för olika användningsområden. Det var förstås analog teknik som gällde då. Men lärorikt var det.

Våren 2001 tog jag steget och startade egen fotostudio här på Poppelgatan där det sen mitten av 1940-talet funnits en fotoatelje, Så huset har en lång tradition av bildskapande. Jag har en fullutrustad studio för både produkt- och porträttfoto med egen produktion av storformatsutskrifter av bilder, canvas eller rollupper.

Att fota prylar kan ju verka lätt för att de står still men ska de bli bra krävs det mycket kunskap i bl.a ljussättning. Det roliga med det här jobbet är variationen av olika uppdrag i allt från vanliga ID kort, barnfotograferingar och bröllop till avancerade produktfotograferingar eller reklambilder.

– Jag gör allt från enkla passbilder till avancerade produktioner med samma grundinställning, att alltid lägga energi på att det ska bli riktigt bra, så att både kunden och jag blir nöjda. På senare år har jag börjat med en del enklare videoproduktioner som är en helt ny utmaning med nya spännande lösningar och verktyg som jag hoppas kunna utveckla mer.

Jag ser fram mot att höra av er om era behov och ideer om bilder och är gärna med och skapar dem, Så hjärtligt välkommna att höra av er eller gör gärna ett besök hos mig så kan vi prata möjligheter.

/Anders Malm

Välkommen in till mig!

Ring eller titta in hos mig om du vill prata film och bildidéer. Jag jobbar både i egen studio eller ute på fältet och kan ta med mig studioljuset ut om det behövs.

De vanligaste programmen jag arbetar i är Capture one, Photoshop, Indesign, Premiere pro mm.

Jag har en storformatskrivare som tar upp till 110 cm bredd och kan skriva ut på konstpapper, Canvas eller vanligt fotopapper 

Studio Liverpool & Dacke

Fotografering och filmproduktion är vår huvudsakliga produkt. Vi hjälper både privatpersoner och företag med små som stora uppdrag.  Exempelvis produkt- och personalfotografering eller bröllops-, porträtt-, barnfotografering. 

Kontakta oss / Information

Adress: Poppelgatan 4. 591 35 Motala

Telefon: 073-504 77 17

E-post: info@sldfoto.se

Öppettider

Onsdag - fredag kl 10.00 - 18.00
Lördag - tisdag bokade tider 

Tider kan bokas för fotograferingar, utlämning av beställda varor, möten och visningar.

© Studio Liverpool & Dacke 2015