Välkommen till en riktig fotograf

Studio Liverpool & Dacke

När bättre bilder behövs

TAR DU STUDENTEN ELLER KONFIRMERAS I ÅR ? 

Gör en Student/konfirmationsfotografering och passa på att ta med familjen för ett kul minne!

Fotoserie student med minst 6 bilder 1725 kr (ord. pris 1825 kr)  + 1 st 18x24 cm förstoring på köpet (ord. pris 350 kr)

Studenttiden är en ganska stor händelse i livet.

Det är då, på studentdagen man lämnar kompisar, skola, lärare och går mot en framtid med en massa valbara alternativ som man själv måste ta ställning till, det är dags att lämna den invanda tryggheten bakom sig och försöka välja den väg som verkar som en bra för den framtid man tänkt sig.

Nu är det perfekta tillfället att samla familjen och göra en professionell fotografering av dig som student tillsammans med familjen i några olika kombinationer.

Ring mig på 073-504 77 17 för att boka tid för en studentfotografering och minst en 18x24 cm förstoring ingår.

Det är ett minne för både dig och familjen i många generationer.

Välkommen

Du missar väl inte mina student och konfirmations fotoerbjudanden!

Ring mig så har jag nog ett erbjudande som passar just dig!

En fotoserie

Består av en mix av ett antal olika bilder med  olika uttryck och kompositioner samlade i ett album . Fotoserien kan bestå av bilder på dig i studentkläder, kanske med något personligt attribut som mer visar vem du är som person och vilka intressen och utbildning du har.
Passa också på att ta några bilder tillsammans med familj, syskon eller med någon annan som betyder mycket för dig. Vill du byta kläder vid något tillfälle så går det naturligtvis bra, Valet av kläder är en del av personligheten så välj kläder som du trivs i och tycker om,  Möjligheterna i en fotosession är till stor del beroende av vad du vill ha ut av fotograferingen och vilken bildkaraktär som vi vill få fram.

Porträttbilderna vi väljer till fotoserien i albumet är ett slutresultat av komposition, agerande, ljussättning bakgrund mm. Jag har lång erfarenhet av olika sorters bildskapande, så även om ni inte har någon som helst ide om hur bilderna ska vara så kommer vi att få ett bra resultat. Har du några egna idéer på bildkaraktären som du vill göra så kan vi höja nivån på de färdiga bilderna så de säger lite mer och kanske blir lite mer personliga vilket alltid är kul. Efter fotograferingen så sätter vi oss tillsammans och väljer ut de bästa bilderna från fotograferingen som ni efter några dagar kan hämta ut i det färdiga albumet

Fyll i formuläret här under och skicka din fråga/önskan


Studio Liverpool & Dacke

Fotografering och filmproduktion är vår huvudsakliga produkt. Vi hjälper både privatpersoner och företag med små som stora uppdrag.  Exempelvis produkt- och personalfotografering eller bröllops-, porträtt-, barnfotografering. 

Kontakta oss / Information

Adress: Poppelgatan 4. 591 35 Motala

Telefon: 073-504 77 17

E-post: info@sldfoto.se

Öppettider

Onsdag - fredag kl 10.00 - 18.00
Lördag - tisdag bokade tider 

Tider kan bokas för fotograferingar, utlämning av beställda varor, möten och visningar.

© Studio Liverpool & Dacke 2015